follow Catalog firme » Servicii firme » Cadastru » Topografie » Firme planuri topografice » Planuri topografice bucuresti
  home     Firme planuri topografice   Planuri topografice bucuresti

Planuri topografice

planuri topografice (BUCURESTI)
1. Expertizare tehnica, Consultanta si inginerie ( Proiectare, Dirigentie de santier ), Monitorizari si Testari in situ constructii si cai de..
0724 *** ***Click aici!
planuri topo bucuresti,planuri topografice bucuresti (BUCURESTI)
topo proiect trust isi desfasoara activitatea in domeniul masuratorilor geodezice si topografice. topo proiect trust dispune de un colectiv..
0766 *** ***Click aici!
plan topografic,plan topografic bucuresti (BUCURESTI)
Firma realizaeaza lucrari de cadastru si intabulare pentru apartamente, terenuri cu/fara constructie, dezmembrare si alipire terenuri intravilan si extravilan in toate..
0724 *** ***Click aici!
plan topografic bucuresti,planuri topografice (BUCURESTI)
S.c. geotopocad proiect srl- societate specializata in lucrari de cadastru/intabulare - topografie - geodezie, pe tot teritoriul tarii, dispunand de..
0742 *** ***Click aici!
plan topografic bucuresti (BUCURESTI)
Plansuvey este o companie mica, in plina dezvoltare, ce desfasoara o activitate bazata in special pe seriozitate si profesionalism. folsind aparatura..
0721 *** ***Click aici!
planuri topografice (BUCURESTI)
Servicii cadastrale: documentatie pentru atribuire numar cadastral si inscriere in cartea funciara; intocmire relevee constructii; intocmire documentatie tehnica pentru obtinere aviz..
0216 *** ***Click aici!
cadastruexpert - topocad plan (BUCURESTI)
S.c. topocad plan s.r.l. este o firma de topografie si cadastru, dinamica si tanara avand angajati absolventi ai universitatii de constructii..
031 *** ***Click aici!
planuri topografice (BUCURESTI)
Cadastru si Intabulare in Bucuresti si imprejurimi. Pentru masuratorile interioare, cu determinarea Suprafetei Utile si Suprafetei Totale, costul releveului este de..
0314 *** ***Click aici!
digitizare planuri topografice (BUCURESTI)
Firma noastra a fost infiintata in anul 2008 si are experienta in domeniul masuratorilor topografice civile si industriale. avem in dotare..
0723 *** ***Click aici!
planuri topografice (BUCURESTI)
Persoana fizica autorizata din anul 1999, specializata in efectuarea dosarelor de cadastru, topografie, intabulare, carte funciara si expertize tehnice judiciare. Avand..
0723 *** ***Click aici!